är tom...

ändra - kassa

Hem  -  Köpvillkor  -  Kontakta oss  -  Mitt konto  -  Varukorg  -  Kassa

 

Kategorier
REA CD & DVD CD & DVD BomberCD-BomberDVD-BomberFilmJul CDJul DVDKalender 2019KassetterKläderLP VINYLMusicCD-BomberCD-BoxarCD-skivor10-20 CD boxar3-7 CD boxarBarnCountryDance/TechnoDansbandEXTRA paketpriserFilmDVD filmerActionAnimeAsiatisktBarn/Familj/UngdomBuskisDokumentärDramaEXTRA paketpriserJulKaraokeKomediKrigMusikalerNaturRetroSci-FiSkräckSportSvensktTecknatThrillerTv-serier/BoxarWesternDVD-BomberFinlandssvensktGospel/KristetHip hop/RapHårdrockJazzJulKaraokeKlassiskNorthern stars - Countrymusik producerad i ÖsterbottenPop/RockReggaeRelaxingRocknroll/RockabillySamlingarSoul/RnBSvenskt övrigtDansbandFinlandssvenskMusik DVDParfymerBöcker
Nyheter mer
Guns ROSOR Kalemder 2019
Guns ROSOR Kalemder 2019
€19.00
Erbjudande mer
Åsa-Nisse x 5 (DVD)
Åsa-Nisse x 5 (DVD)
€34.95
€29.95
Recensioner mer
Skriv en recensionSkriv en recension om denna produkt!

Åsa-Nisse x 5 (DVD)
[Artikel nr. 321382]

€34.95 €29.95Tillbaka Recensioner

INFORMATION OM PRODUKTEN:
Åsa Nisse slår till igen, Åsa Nisse i agentform, Åsa Nisse i raketform, Åsa Nisse och den stora kalabaliken, Åsa Nisse i rekordform

Synopsis: I tidningsserien 91:an har många lärt känna och älska den litterära figuren Åsa-Nisse där han varit med från starten 1956. Totalt har ett 20-tal filmer producerats om Åsa-Nisse och i denna samling om fem komiska filmverk från 60-talet får vi träffa Åsa-Nisse och hans vapendragare Klabbharparn tolkade av John Elfström och Artur Rolén samt deras fruar Eulalia och Kristin.
De är i formell mening småbrukare på en ort i Småland, lilla Knohult. Något riktigt arbete har dem inte, de kallar sina fruar för grälsjuka och de fyller gärna sin tid med tjuvskytte eller så gör de lanthandlaren Sjökvist till åtlöje.
Åk med på biljakt i sann James Bond-anda och se Sjökvist agera agent. Var med när Åsa-Nisse uppfinner det nya båtbränslet "atompiller" och se när de två tillsammans bygger en egen rymdraket. Detta och många fler äventyr i denna nostalgitripp tillsammans med Åsa-Nisse.

Region:
2
Textning:
Svenska
Ljudformat:
Dolby Digital
Åldersgräns:
0 år
Språk:
Svenska
Antal skivor:
5
Distributör:
SF
Bildformat:
4:3
Produktionsår:
1965-1969
Längd:
6 tim 28 min

1900274 sidvisningar sedan fredag 13 november, 2015
Copyright © 2017 hsnet.nu - E-butik levererad av DistansData