Jive - Om du vill (CD) | hsnet.nu

INFORMATION OM PRODUKTEN

 


Det populära dansbandet Jive har varit en del av den svenska dansbandsscenen under många år. Nu är de här med en helt ny skiva producerad av Tobbe Nyström som tidigare lirade keyboard och var kapellmästare i Wahlströms. Skivan innehåller ett gäng nyskrivna låtar och dessutom en hel del godingar som fått sköna svängiga arrangemang.

BIO:
Jive som är ett fräscht, modernt mogenband bildades 2002 av Torbjörn Eriksson tillsammans med Leif Wallin. Tobbe har ett förflutet som bassist och sångare i Per Lundgrens och i BlackJack.
2004 gjorde Jive sitt första "I Afton dans", som då gjordes i den "gamla" andan, vilket resulterade i mycket bokade jobb. Första skivan släpptes 2005. 2006 vann bandet Ekebofestivalens 1:a pris för årets band och kort därefter gjordes nästa skivsläpp med hjälp
av Kent Liljefjäll, som även var med och producerade första skivan. Under 2008 var Jonas Näslund sångare och frontfigur och trots att det var en kort era för bandet med denna
sättning satte det prägel på bandets fortsatta karriär. Det var med Jonas i spetsen som bandet deltog i "Dansbandskampen" och tredje plattan "ingen vind ingen våg" släpptes på skivbolaget Kavalkad. Under vintern 2012 anslöts sig Conny Ohlson och framtiden ser nu väldigt ljus ut för Tobbe och hans grabbar som i mars släpper sin nya skiva "Om du vill". Skivan Produceras av Tobbe Nyström från Wahlströms. Turnéplanen för året ser bra ut och bandet låter bättre än någonsin, vilket märks på publiken som är större än på mycket länge.

FAKTA

Artist/grupp: Jive
Titel: Om du vill 2013
Originaltitel: 
Typ: CD
Kategori: Dansband
Artikelnummer: 400091
Lagerstatus:  Kommande
EAN: 
Antal skivor: 1
Label: Atenzia
Produktionsår: 2012
LÅTLISTA

1. Då tänker jag på dig
2. En allra sista chans (Achy breaky heart)
3. Då är det ball med rock'n'roll
4. Om jag ber dig att stanna kvar
5. Regnets rytm (Rhythm of the rain)
6. Himlen för mig
7. Ge mig nu din kärlek
8. Du var vild och vacker (Tuff tuff)
9. Be my baby
10. Good girl bad girl
11. Du är den enda
12. Om du vill