Lyckligare kan ingen vara (DVD) | hsnet.nu

INFORMATION OM PRODUKTEN

Taxichauffören, Robert får av en slump en körning till en filminspelning. Där står Sofia, hans första stora kärlek som nu är hyllad skådespelerska och bor i New York. Gamla känslor blossar upp och Robert vet inte vilket ben han ska stå på. Roberts fru Josefin är inte längre lycklig i sitt äktenskap. En oskyldig flirt leder henne till att kasta ut Robert, men är det verkligen det hon vill? 

Bloggerskan Ebba är höggravid och ligger i värkar hemma men vägrar lämna tv-sändningen av SM-finalen i ishockey. Slutligen tvingas hon att åka till sjukhuset där förvecklingar uppstår som barnmorskan Maria dras in i. Maria blir kär i mannen hon precis skällt ut under Ebbas förlossning, men har svårt att visa sina känslor. Hon fattar ett beslut som komplicerar hennes tillvaro på samma sätt som det alltid gör när hon blir kär.

Runt kvarteren på söder promenerar pensionären Ulf med sin hund Darwin. Med åren har han blivit tvär men har under ytan ett varmt hjärta. I tron om att den rätta ska dyka upp i livet har han förblivit ensam, men när Claudia som driver ett hunddagis dyker upp spirar känslorna.
FAKTA
Titel:    Lyckligare kan ingen vara
Regissör:    Staffan Lindberg
Skådespelare:    David Hellenius,
Helena af Sandeberg,
Kjell Bergqvist,
Sanna Sundqvist,
Adam Lundgren,
Eagle-Eye Cherry
Typ:    DVD
Kategori:    Komedi | Drama | Svensk film
Artikelnummer:    400653
EAN:    7333018014268
Distributör:    SF
Antal skivor:    1
Produktionsår:    2018
Språk:    Svenska
Bildformat:    1.78:1 Widescreen Anamorphic
Region:    2
Ljudformat:    Dolby Digital 5.1
Textning:    Svenska, Norska, Danska, Finska
Längd:    1 tim 47 min
Åldersgräns:    0 år
Produktionsland:    Sverige